Trainers

Frank Voorham
Mag ik mij even voorstellen? Mijn naam is Frank Voorham en ik geef het komende seizoen voor het 20e jaar les op L.T.C. Oud-Wassenaar. Ik ben geboren op 20 november 1962 in Wassenaar en woon tot op heden hier nog steeds. Mijn eerste aanraking met sporten lag niet op tennisgebied maar op het voetbalveld. Al op 17 jarige leeftijd maakte ik mijn debuut in Blauw Zwart 1 en was eigenlijk klaar om het betaalde voetbal in te stappen. Ware het niet dat ik op het Cios te Overveen de sportopleiding Tennisleraar en voetbaloefenmeester ging volgen. De combinatie betaald voetbal en studie vond ik niet verstandig. Ik ben toen tijdens mijn studie bij Blauw Zwart blijven voetballen op eerste klasse nivo.

Op het Cios kon de combinatie niet gemaakt worden om voetbal en tennis in een hoofdvak tezamen te doen. Daarom heb toen besloten om mij volledig op de tennissport te richten. Ik moest voor mijn studie toen ook stage lopen bij een tennisclub. Dat werd L.T.C. Oud-Wassenaar wat lekker dicht bij huis was. Ik ken de vereniging dus al vanaf 1983 en heb nog steeds leden op les die er toen ook al speelden. Best grappig natuurlijk nu bij de club trainer te zijn waar je het vak geleerd hebt. Toen er in 1992 een nieuwe trainer werd gezocht klopte het toenmalig bestuur bij mij aan. Ik vond het een mooie club en was blij in mijn woonplaats te kunnen en mogen werken en nam deze aanbieding met beide handen aan. In de tussenliggende jaren ben ik 6 jaar sportinstructeur geweest bij defensie, in Soesterberg en 2 jaar clubtrainer bij tennisvereniging Van Nispen in de Zilk.

In 1992 begon ik dus met lesgeven op ons mooie park aan de groen van Prinstererlaan en werd bij de aanstelling niet alleen trainer maar ook groundsman. Dit weliswaar in dienstverband bij de stichting van de club. Dit gaf mij ook een mooie afleiding van niet alleen maar lesgeven. Zo blijft mijn baan dus altijd schoon en ben ik niet afhankelijk van anderen. Een van mijn hobby's is namelijk tuinieren en dat is dus mooi te combineren zo. Verder vind ik fotograferen, fietsen, wandelen in de natuur en reizen ook erg fijn om te doen. Op de club houd ik me ook bezig met tips over het kopen van witte tenniskleding en rackets, evenals het bespannen hiervan. Het leuke hiervan is dat je met vele leden contact houdt hierdoor.

In het verleden en heden ben ik u allen dus waarschijnlijk wel eens van dienst geweest of gaat dat nog gebeuren. Wat ik al vele jaren probeer over te brengen is dat u de tennissport met veel passie mag gaan beleven. Dat kan zijn door les te nemen maar ook door mee te doen aan de toernooien en evenementen die er op onze club voor u allen worden georganiseerd. Bij het nemen van lessen zal ik u met mijn kennis en enthousiasme nog meer plezier proberen te geven waaraan u hopelijk een goed gevoel overhoud. Dit spelplezier probeer ik bij de jeugd er al vroeg in te brengen en dat gaat  DIT JAAR al 26 jaar onafgebroken goed. Ik heb het dan ook nog steeds heel erg naar mijn zin op de club en ben elk jaar weer klaar voor een nieuw zomerseizoen met hopelijk mooie resultaten en lekker weer!

Lennart Reijndorp,
Lennart is op jonge leeftijd in aanraking gekomen met de tennissport en heeft tot zijn 12e fanatiek deelgenomen. Op deze leeftijd heeft Lennart er echter voor gekozen zijn golfcarrière voorrang te geven. Na een aantal jaar op het hoogste niveau te hebben gespeeld werd het tijd voor iets nieuws, of eigenlijk iets vertrouwds. Vanaf 2012 is Lennart, als coach van Jade, de wereld over gereisd en heeft ook hij de nodige ervaring opgedaan. Nu proberen Jade en Lennart deze ervaring op een leuke en leerzame manier over te brengen op hun leerlingen en hopen zij ooit één van hun leerlingen naar hetzelfde niveau te brengen.

Jade Schoelink,
heeft gedurende haar jeugd altijd in de top van Nederland meegedraaid en behaalde zelfs een finaleplek tijdens de Nederlandse Kampioenschappen t/m 16 jaar. Hierna is ze in 2008 voor de internationale ranglijst gaan spelen. Tot 2014 is ze professioneel actief geweest en heeft ze zichzelf naar plek 755 op de wereld ranglijst en plek 18 van de Nederlandse ranglijst getennist. Sinds 2011 is Jade ook actief als trainer en coach en wilt ze alle kennis die ze in haar carrière heeft opgedaan delen met al haar leerlingen. logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 70 517 8504

L.T.C. Oud Wassenaar

Groen van Prinstererlaan 5a
2243 BR Wassenaar

KVK-nummer

40407592