Introductie reglement

 

 Introductiereglement 

Introductie is mogelijk met in achtneming van onderstaande regels: 

Tegen betaling van € 10,= per keer kan ieder seniorlid, ten hoogste 4 keer per jaar een niet-lid introduceren met een maximum van 2 leden per keer. Hetzelfde niet-lid kan maximaal 4 keer per jaar worden geïntroduceerd. 

Er kan niet geintroduceerd worden op weekenden als er competitie wordt gespeeld. Als je als lid iemand introduceert moet het senior of juniorlid zelf ook meespelen. 

Junioren mogen tijdens schoolvakanties (van minimaal een week) tot 17.00 uur één keer één persoon introduceren, tegen betaling van € 7.50. 

Graag bij het afhangen in de app bij via de KNLTB Club de geintroduceerde persoon met naam vermelden als introducé en na betaling van het introductiebedrag bij de bar kan er gespeeld worden. 

Spelers die geïntroduceerd worden, zijn verplicht om in witte tenniskleding en met tennisschoenen van het juiste profiel te spelen.

Alle leden dienen conform bovenstaande regels te introduceren. Bij niet correcte naleving hiervan kan het bestuur sancties opleggen. Het introducerende lid is verantwoordelijk voor de kleding, het gedrag en het betalen van de introducé. 

INTRODUCTIEREGLEMENT.pdf
logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 70 517 8504

L.T.C. Oud Wassenaar

Groen van Prinstererlaan 5a
2243 BR Wassenaar

KVK-nummer

40407592