Banen

Wanneer kan ik spelen? Gebruik de KNLTB Club App om digitaal af te hangen.

Om de zeven gravel banen en ons park optimaal te laten functioneren willen wij u vragen met het volgende rekening te houden:

1.  Al het afval dat u vindt, graag deponeren in de daarvoor bestemde prullenbakken en het glas- en aardewerk op de bar terug te brengen.
2.  De sleepnetten in de hoek ophangen aan het touw en als u héél sterk bent op de haken waar het gehele net op kan rusten.
3.  Slepen na afloop is verplicht, ook als uw opvolger zegt dat dit niet hoeft, dit voorkomt onnodige slijtageplekken op de baan.
4.  Als u gaat slepen, wilt u dit dan in de lengterichting van het speelveld doen, d.w.z. van het net naar de baseline.
5.  De singlepalen, als u deze gebruikt heeft, weer terugleggen onder de bank die bij elke baan te vinden is.
6.  Niet op of in het net gaan hangen (dit voorkomt spanningverlies) zodat het net niet elke keer opnieuw behoeft te worden opgemeten.
7.  De scoreballen met uw handen verzetten, dus nooit het racket gebruiken.
8.  Geen stoelen mee te nemen op of naar de baan, want terugzetten wordt namelijk altijd vergeten.

Als u nog suggesties en/of opmerkingen heeft, dan horen wij dat graag van u. Ook als er iets onverhoopt kapot is gegaan, meld dit dan in ons clubhuis of direct bij mij, alleen het liefst niet tijdens de lessen. Wilt u ook zo vriendelijk zijn de kussens van de stoelen mee naar binnen te nemen als er geen gebruik van wordt gemaakt, met name aan het eind van de dag. En bij regen op komst is het niet verboden om alvast iets extra’s mee te nemen naar binnen. U wilt toch ook de volgende dag droge kussens?

Bij voorbaat dank!

Groundsmen
Frank Voorham
Khalid Shuker
E-mail: [email protected]

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 70 517 8504

L.T.C. Oud Wassenaar

Groen van Prinstererlaan 5a
2243 BR Wassenaar

KVK-nummer

40407592