Jeugdcommissie

 

Competitie: Op 1 april jl is de competitie van start gegaan! We hebben dit jaar maar liefst 14 teams die meedoen aan de voorjaarscompetitie! Wat een energie, echt zo leuk!! Het zal op zondagochtend daardoor wel wat drukker worden op het park…
 
Dit is ons absolute maximum en daardoor hebben dit jaar geen rood team aangemeld. Maaaaar niet getreurd, voor hun worden er 4 onderlinge wedstrijdjes georganiseerd:
 
20 april
18 mei
1 juni
15 juni
 
Van 17.00-18.00 zullen de allerkleinsten échte wedstrijdjes gaan spelen. Meld je aan bij [email protected]
 
Tennistraining: De eerste lessen zijn op dinsdag 2 april begonnen en gaan door tot en met 11 oktober 2024. Tijdens de vakanties is er geen les en bij bijzondere evenementen ook niet maar dat staat allemaal op het schema dat jullie hebben ontvangen. 
 
De clubkampioenschappen worden ook dit jaar weer voor de zomervakantie gepland: 8 juni-16 juni. De competitie is dan (voor de meesten) afgelopen en de middelbare scholieren hebben dan nog alle tijd voor hun toetsweek!
 
Frankkamp: Het heet dan wel Frankkamp maar Lennart is er ook en nog veel meer andere leuke leiders. Hopelijk kan er dit jaar wel weer gekampeerd worden in de tuin want dat, samen met het nachtspel, is wel heel spannend. Overdag is het ook een groot feest met tennissen, zwemmen, jumpen, knutselen en allemaal andere grappige spellen. 16, 17 en 18 juli!
 
Al deze activiteiten worden mogelijk gemaakt door onze fantastische en toegewijde trainers Frank en Lennart, het jeugdbestuur, de ouders die straks gaan helpen achter de wedstrijdtafel tijdens de clubkampioenschappen (!!) en 1 vrouw die ik in het bijzonder wil noemen: Emma Wouwenaar die helpt de competitie in goede banen te leiden:
 
HEEL VEEL DANK ALVAST AAN JULLIE ALLEMAAL!!  
logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 70 517 8504

L.T.C. Oud Wassenaar

Groen van Prinstererlaan 5a
2243 BR Wassenaar

KVK-nummer

40407592