Jeugdcommissie

 

Competitie: Aanstaande zondag 13 maart 2022 gaan de eerste tennissers van de club al van start. Onze competitiespelers krijgen dan van Heren 1 een clinic zodat ze straks als de competitie begint hun tegenstanders van de baan kunnen blazen.  We hebben dit jaar meer dan 70 kinderen die in 10 teams meedoen aan de competitie! Wat een energie, echt zo leuk!! Het zal op zondagochtend daardoor wel wat drukker worden op het park… De competitie start op 3 april en loopt door tot eind mei, en half juni voor de allerkleinsten. 
 
Frank en Mennodag: Het weekend erna is het ook feest maar dan voor álle kinderen! Op 20 maart vieren we eindelijk weer eens Frank en Mennodag! Dit hebben we ivm de rommelige coronajaren telkens moeten uitstellen en dus gaan we dat nu keihard inhalen! Iedereen is iedereen welkom om 10.00, wel even aanmelden graag: [email protected]. We hebben een bijzondere verrassing. 
 
Tennistraining: Aanstaande maandag (14 maart) is de laatste mogelijkheid is om je kind voor tennisles op te geven. De eerste lessen zullen op 21 maart beginnen en dat komt goed uit want de daarop volgende zondag kunnen ze hun nieuwe technieken meteen op de senioren uitproberen tijdens ons Junioren/Senioren toernooi!
 
Junioren/Senioren toernooi: is weer terug van weggeweest! 27 maart om 14.00 beginnen en we eindigen als de openingsborrel begint. Er is een mooie nieuwe beker aangeschaft met een schone lei waar jij met je junior op zou kunnen komen… Voor altijd bovenaan..
 
De clubkampioenschappen hebben we dit jaar weer vlak voor de zomervakantie gepland: 25 juni-3 juli. Dat is niet helemaal handig met het oog op de toetsweken van de middelbare scholieren maar weer wel vanwege hun fitheid na een heel seizoen tennissen. Dit jaar zijn we losgekoppeld van de senioren en hebben we genoeg ruimte en tijd om ook een verliezersronde te spelen
 
Frankkamp: Het heet dan wel Frankkamp maar Menno is er ook en nog veel meer leuke leiders. Hopelijk kan er dit jaar wel weer gekampeerd worden in de tuin want dat, samen met het nachtspel, is wel heel spannend. Overdag is het ook een groot feest met tennissen, zwemmen, jumpen, knutselen en allemaal andere grappige spellen. 12, 13 en 14 juli!
 
Jubileum Noteer allemaal 3 september in je agenda want dan vieren we dat Frank alweer 30 jaar bij ons tennistrainer is!! Toevallig is het dan ook de eerste zaterdag van de clubkampioenschappen en dus het wordt sowieso een mooie middag. Voor de kinderen wordt er uiteraard ook eea georganiseerd. 
 
Al deze activiteiten worden mogelijk gemaakt door onze fantastische en toegewijde trainers Menno en Frank, Heren 1, de captains van onze competitieteams, het jeugdbestuur, de ouders die straks gaan helpen achter de wedstrijdtafel tijdens de clubkampioenschappen (!!) en twee vrouwen die ik in het bijzonder wil noemen: Alexandra Steegman en Emma Wouwenaar die helpen de competitie in goede banen te leiden: HEEL VEEL DANK ALVAST AAN JULLIE ALLEMAAL!!  
logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 70 517 8504

L.T.C. Oud Wassenaar

Groen van Prinstererlaan 5a
2243 BR Wassenaar

KVK-nummer

40407592