PR & Communicatie

1) Website
Sinds 2021 heeft L.T.C. Oud-Wassenaar een nieuwe website. De website heeft een zeer belangrijke rol gekregen om alle leden te voorzien van relevante informatie. De website bestaat uit een openbaar gedeelte en een gedeelte achter een ledeninlog. Het is daarom van belang dat alle informatie op de website helder, overzichtelijk en up-to-date is. De websitebeheerder is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de informatie. De commissies plaatsen zelf informatie op de website, daarbij kunnen ze ondersteuning krijgen van de websitebeheerder. Informatie wordt alleen geplaatst door de websitebeheerder als deze via de betreffende commissie wordt aangeleverd.

E-mail: [email protected]

2) Scoring & Nieuwsbrieven
Het bestuur verzendt digitaal tijdens het seizoen regelmatig nieuwsbrieven met allerhande informatie omtrent competitie, evenementen, nieuwsfeitjes en traininginformatie voor de jeugd.

Het glossy clubblad de Scoring verschijnt alleen nog voor speciale gelegenheden zoals een Lustrum. De laatste versie is gepubliceerd in 2019: https://www.dropbox.com/s/ci1viu9szq0w8ih/scoring%202019.pdf?dl=0


Contactpersonen: de secretaris
E-mail: [email protected]

3) Sponsoring
Een aantal leden heeft als taak de sponsoring rond de vereniging aan te trekken. Informatie over sponsoring, donaties en reclame mogelijkheden kunt u vinden op de sponsorpagina op deze website of via de mail opvragen.

Contactpersoon: Paul Geusgens
E-mail: [email protected]

4) Foto's
Het schieten van foto’s op de club evenementen van L.T.C. Oud-Wassenaar staat onder leiding van Frank Voorham. Leden kunnen foto’s insturen via onderstaand e-mail adres. Het bestuur selecteert de foto’s van het evenement en plaatst deze op de besloten website.

E-mail: [email protected]

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 70 517 8504

L.T.C. Oud Wassenaar

Groen van Prinstererlaan 5a
2243 BR Wassenaar

KVK-nummer

40407592