Sponsoring

Als LTCOW zijn we elk jaar weer super blij met de support van onze sponsoren ter ondersteuning van breedte-, jeugd- en toptennis. Ook voor komend seizoen is een groot aantal bedrijven en particulieren bereid gevonden iets extra’s te doen voor onze club; veelal in de vorm van financiële support of in sommige gevallen middels een barterovereenkomst. 

Naast onze hoofdsponsor DHG bestaat het sponsorbestand uit bekende namen zoals Chipshol, Buise van Soest, Orthospecialist, Tauro, i4Housing, Delissen Martens, ABN AMRO MeesPierson, Steegman Elektrotechniek, TennisDirect en Nedcargo. Daarnaast hebben we dit jaar Greifenberg en Rhodium Real Estate als baan- en toernooisponsoren mogen omarmen. 

Inmiddels kunnen we ook rekenen op een steeds grotere groep “Vrienden van LTCOW”, die voor € 350,- per jaar hun financiële steun betuigen en het voor de club mogelijk maken extra investeringen te doen in jeugd- en toptennis, accommodatie of gezellige events.

Niet in de laatste plaats steunen we ook dit jaar een goed doel: Justdiggit, is op een missie om Afrika te vergroenen en zo de aarde weer af te koelen.

Rest ons dank te zeggen aan alle sponsoren en Vrienden van Oud-Wassenaar die ons nu en in het verleden hebben gesteund.

Namens de sponsorcommissie,

Marco Bos (06-53407821, e-mail)
Bas Wouwenaar (06-50500532, e-mail)  
Nina Dietz (06-10000070, e-mail)

 

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 70 517 8504

L.T.C. Oud Wassenaar

Groen van Prinstererlaan 5a
2243 BR Wassenaar

KVK-nummer

40407592