Sponsoring

Als LTCOW zijn we elk jaar weer super blij met de support van onze sponsoren ter ondersteuning van breedte-, jeugd- en toptennis. Ook voor komend seizoen is een groot aantal bedrijven en particulieren bereid gevonden iets extra’s te doen voor onze club; veelal in de vorm van financiële support of in sommige gevallen middels een barterovereenkomst. 

Naast onze hoofdsponsor ABNAMRO bestaat het sponsorbestand uit bekende namen zoals Buise van Soest, Orthospecialist, Tauro, i4Housing, DelissenMartens en Nedcargo. Daarnaast hebben we dit jaar Dutch Founders Fund, Strong Root Capital, Steegman Elektrotechniek en Vroom & vd Heuvel als baan- en toernooisponsoren mogen omarmen. 

Gelukkig zijn we ook met LJ Sport, onze trouwe kledingsponsor, die ook dit jaar ons H1 team zal kleden en voor de aanschaf van clubkleding voor overige competitieteams wederom aantrekkelijke aanbiedingen zal hebben.

Inmiddels kunnen we ook rekenen op een steeds grotere groep “Vrienden van LTCOW”, die voor € 350,- per jaar hun financiële steun betuigen en het voor de club mogelijk maken extra investeringen te doen in jeugd- en toptennis, accommodatie of gezellige events.

Niet in de laatste plaats steunen we ook dit jaar een goed doel: Connect by Music, de organisatie die zich richt op het faciliteren van muzieklessen aan kinderen in vluchtelingenkampen op de Griekse eilanden. Van onze jaarlijkse sponsorinkomsten doneren we 20% aan dit mooie initiatief.

Rest ons DANK te zeggen aan alle sponsoren en Vrienden van Oud-Wassenaar die ons nu en in het verleden hebben gesteund.

Namens de sponsorcommissie,

Paul Geusgens             (06-55706621, [email protected])  

Rosan van Acker           (06-52519345, [email protected])

Marco Bos      (06-53407821, [email protected])

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 70 517 8504

L.T.C. Oud Wassenaar

Groen van Prinstererlaan 5a
2243 BR Wassenaar