Reglementen

COVID

Vanwege COVID gelden nog steeds specifieke regels. Hieronder nog in het kort de spelregels om te tennissen. Voor de uitgebreide versie verwijzen wij naar de e-mails die aan alle leden zijn verzonden. 

  • Het park is elke dag van 9.00 tot 22.00 uur geopend. Het clubhuis is open, alleen een drankje drinken of iets eten moet zittend, dus graag reserveren bij Festina Lente. De toiletten in de kleedkamers zijn geopend en worden dagelijks schoongemaakt. AED en verbandtrommel staan in het clubhuis.
  • Senioren mogen gedurende alle openingsuren spelen.
  • Junioren mogen door de week spelen van 11.00 tot 18.00 uur en op woensdag van 13.00 tot 18.00 uur. In het weekend mogen junioren spelen van 9.00 tot 18.00 uur samen met een senior lid of met een andere junior.
  • Wanneer senioren of junioren willen vrijspelen moet vooraf op afstand een baan worden gereserveerd. Dit kan via de KNLTB clubapp vanaf 33 uur voor het gewenste speelmoment. Velen van jullie hebben deze app al op jullie telefoon of tablet staan, zo niet installeer hem dan via de app store. Maak voor elke senior en junior in een gezin een eigen account aan.
  • Festina Lente 7 dagen per week een drankje of een hapje na uw tennispotje. Voor het diner is de keuken op maandag gesloten, wel kan er een snackje besteld worden.
  • En verder de algemene regels: bij klachten blijf je thuis; houdt 1,5 meter afstand op het park.

Hopelijk zijn deze regels voor iedereen duidelijk en wij rekenen op jullie medewerking. Ook andere berichten en updates worden met enige regelmaat onder leden per e-mail verspreid. Wij begrijpen dat e-mails soms niet aankomen of in uw spam filter belanden. Vanuit het systeem dat wij gebruiken is dat helaas voor ons niet zichtbaar. Vanuit KNLTB.Club kregen wij het advies dat u in uw e-mail KNLTB.Club kunt machtigen om te voorkomen dat onze e-mail berichten bij u in het spam filter komen. Mocht u op een ander e-mail adres onze mailings willen ontvangen dan kunt u dit doorgeven aan [email protected]

Met vriendelijke groet,

Het Bestuur van Lawn Tennis Club Oud Wassenaar

 

Heb je de KNLTB ClubApp nog niet op je telefoon? Download hem snel en zorg dat je niks mist! Clubnieuws en toernooi-informatie inzien en tennismaatjes zoeken. Dat wil je toch ook vanaf jouw mobiel kunnen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 70 517 8504

L.T.C. Oud Wassenaar

Groen van Prinstererlaan 5a
2243 BR Wassenaar