Lawn Tennis Club Oud Wassenaar

LTC

Opening seizoen en kennismaking leden

Het zonnetje begint weer te schijnen, de dagen worden langer, iedereen komt uit zijn winterslaap, kortom: het tennisseizoen gaat weer beginnen! Bijzonder voor dit seizoen: het park ligt er binnenkort weer prachtig bij met gloednieuwe banen! Niet alleen onze trainers Daan en Frank staan te popelen om weer te beginnen, ook de keuken van Fabrique Culinair kan niet wachten om ons weer culinair te verwennen.

De evenementen- en jeugdcommissie hebben dit jaar wederom allerlei activiteiten in de planning, te beginnen met het openingstoernooi en een jeugdclinic op zondagmiddag 2 april aanstaande.

Vanaf 14:30 uur zijn jullie van harte welkom voor een koffie met wat lekkers (tegen een kleine vergoeding).

Tussen 15:00 - 17:00 uur is er voor de jeugdleden een leuke clinic georganiseerd. Tegelijkertijd zullen er door de volwassenen wedstrijdjes van 20 minuten worden gespeeld d.m.v. Rackettrekken, waarbij rekening wordt gehouden met speelsterkte. Bij het clubhuis kan die dag worden ingetekend voor dit rackettracken. Voor de allerkleinsten is er uiteraard weer van alles te doen op het park. Meer weten? We zijn te bereiken via evenementen.ltcow@gmail.com. Over de jeugdclinic volgt meer informatie in een aparte mailing, waarin je je gelijk kunt aanmelden.

Vanaf 17:00 uur is er een borrel voor alle leden. De nieuwe leden zullen dan van harte welkom worden geheten. Niet alleen het tennisseizoen en de banen worden dan feestelijk geopend, maar ook gaan we onze trainer Frank Voorham flink in het zonnetje zetten. Hij is dit jaar 25 jaar (!) verbonden aan onze club. Een unieke gelegenheid om hem te feliciteren met dit mooie jubileum. We hebben tussen 17:00 - 18:00 een aantal leuke verrassingen voor hem in petto. De feestelijkheden beginnen om 17:00, dus kom graag op tijd om niets van dit officiële moment te missen!

Daarna kan iedereen genieten van een aangeklede borrel. Ook wordt er een overheerlijk buffet aangeboden tegen betaling van 12,50 euro voor volwassenen en 7,50 euro voor kinderen. Aanmelden voor het
buffet (graag vóór donderdagavond 30 maart) via info@fabriqueculinair.nl

We verheugen ons op een bijzonder mooi seizoen!!!!! 


Ogenblik a.u.b. ...