Najaar op LTC Oud Wassenaar

11 oktober 2021

Beste leden,  

Zoals bekend blijft het tennispark dit jaar voor het eerst langer open, en wel tot 17 december. Wij kunnen dus lekker door blijven tennissen op onze eigen banen.  

Tot 1 november is Festina Lente zoals we gewend zijn elke dag aanwezig.

In de periode van 1 november tot 19 december is Festina Lente op de volgende momenten aanwezig om jullie te voorzien van een hapje en een drankje:

Maandag t/m zondag open van 10:00 – 12:00 uur; (bij slecht weer gesloten)

Open voor diner/borrel: woensdag, donderdag en vrijdag vanaf 16:00 uur. (Graag reserveren van tevoren)

Tennis kan natuurlijk wel gewoon, ook als het clubhuis is gesloten, op de normale tijden.

Vanaf 28 september heeft Festina Lente een nieuwe kaart! Deze staat geheel in het teken van de herfst en pronkt met gerechten als onder andere Thaise pompoensoep, rijkgevulde portobello en een geitenkaassalade met vijgen en parmaham.

Je kunt de kaart vinden in de bijlage. Ook volgen er in oktober een aantal leuke thema-avonden waarvoor jullie je kunnen inschrijven, waaronder een gezellige mosselavond en een pubquiz met pizza. Hierover later meer of loop vast langs bij de bar.

Reserveren kan telefonisch: 070-5178504 (tennis) / 06-53424456 (Esmée) of per mail: [email protected]

Tot slot is door de overheid de corona regeling aangepast met ingang van vandaag. Gelukkig krijgen we allemaal nog weer wat meer ruimte. Graag verwijzen we naar de website van de overheid voor de gehele regeling. In het kort geldt dat voor het nuttigen van eten en drinken in het clubhuis een corona test bewijs nodig is en dat dat niet het geval is voor gebruik buiten of op het terras.

Van de gemeente ontvingen wij complimenten over de wijze waarop wij als vereniging de afgelopen periode ons aan de regels hebben gehouden en wij gaan daar met elkaar graag mee door.  

We hopen op een stralende herfst met veel tennis plezier !  

Het bestuur

Nieuwscategorieën

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 70 517 8504

L.T.C. Oud Wassenaar

Groen van Prinstererlaan 5a
2243 BR Wassenaar