Lawn Tennis Club Oud Wassenaar

LTC

Sluitingstoernooi

2011
We hebben het seizoen mooi afgesloten met een drukbezochte eindborrel in het clubhuis waarbij we natuurlijk Johan, Esmeralda en hun mensen bedankt hebben voor de goede service en hun lekkere eten en waar we Yol Houtstra tot Kasteelvrouwe 2011 hebben benoemd als dank voor haar vele verdiensten voor de club in de afgelopen jaren. Inmiddels zijn Johan en Esmeralda in het huwelijk getreden. Wij wensen hen zeer veel geluk!

2012

Op 14 oktober vond de commissie bedankdag en de sluitingsborrel plaats. Normaal gesproken wordt er door de commissieleden, bestuur en stichting‘s morgens nog een potje tennis gespeeld, maar dat viel dit jaar volledig in het water, de banen stonden die ochtend volledig blank.

Wel is er gezellig geluncht. Na het nuttigen van de heerlijke soep, kroketten en salades van Johan en Esmeralda hebben de commissieleden verslag gedaan van hun werkzaamheden het afgelopen jaar.

Na de lunch heeft de voorzitter Tineke van Galen Last als “Kasteelvrouwe 2012” uitgeroepen, dit gebeurt normaal gesproken tijdens de sluitingsborrel, maar Tineke wist niet of ze daarbij aanwezig zou zijn vanwege de geboorte van haar zoveelste kleinkind.

Om vijf uur ving de borrel aan. De opkomst was dit jaar niet erg groot, het hielp waarschijnlijk niet dat de herfstvakantie net was begonnen. De vlag werd gestreken en netjes opgevouwen om opgeborgen te worden tot volgend jaar.


Ogenblik a.u.b. ...