Lawn Tennis Club Oud Wassenaar

LTC

Onderlinge Dames Voorjaars Competitie

Onderlinge Dames Voorjaars Competitie gaat van start!

15 april tot 6 juli 2016

Onderlinge damescompetitie

Voorjaarsronde

De onderlinge  damescompetitie biedt de gelegenheid om op een sportieve manier met veel  leden een balletje te slaan, waarbij de gezelligheid voorop staat.  

Indeling vindt plaats in poules op speelsterkte waarbij  de wedstrijden (5à 6) onderling worden afgesproken. Nieuw dit seizoen is, dat bij de indeling  geprobeerd wordt  rekening te houden met deelnemers die alleen overdag op werkdagen willen spelen enerzijds en degenen die ook ’s avonds en in het weekeinde willen spelen.  Dit om het maken van afspraken te vergemakkelijken.

Er wordt zowel enkel- als dubbelspel gespeeld op alle niveaus.

Wil je dubbelen maar heb je geen partner? Meld je toch aan en wij proberen een partner te vinden. Ook kun je je aanmelden als reserve, want door blessureleed blijken reserves vaak hard nodig.

Tot  en met  vrijdag 15 april  kan  worden ingeschreven. De kosten van inschrijving zijn € 5 per persoon.  Inschrijven kan door het sturen van een mail naar . Graag in de mail vermelden je naam, tel.nr., email-adres  en of je ook ’s avonds en in het weekeinde wilt spelen;  en bij dubbelen tevens de gegevens van je partner.

Op woensdag  20 april tussen 11.00 en 12.00 uur kunnen de wedstrijdschema’s worden opgehaald in het clubhuis. Neem inschrijfgeld en agenda mee om zoveel mogelijk afspraken te kunnen maken.

Tot en met dinsdag 5 juli worden de wedstrijden gespeeld. Op woensdag 6 juli om 11.00 uur is de feestelijke prijsuitreiking.  Prijzen worden alleen uitgereikt aan de aanwezige prijswinnaars. Wij hopen dat alle deelnemende dames bij deze feestelijke huldiging aanwezig zullen zijn.

Met sportieve groet,

De onderlinge dames cie.

Inez Coene en Pauline Keunen


Ogenblik a.u.b. ...