Lawn Tennis Club Oud Wassenaar

LTC

Kleding en rackets

Tenniskleding 2019

Tenniskleding is er ook dit jaar weer met het mooie logo van de club. De kleding is te koop bij LJ Sport in de Langstraat in Wassenaar.  


Tennisrackets, grips, bespanningen en tennisballen: te koop op onze club bij Frank Voorham!

Het is mogelijk om ook dit jaar weer rackets te testen c.q. te kopen bij mij. Als u een geschikt racket zoekt, kunt u vrijblijvend bij mij informeren naar wat voor u geschikt is. Tevens verzorg ik nieuwe bespanningen in rackets evenals grips zodat uw racket er weer als nieuw uitziet. U weet toch dat u een ”tennisarm” voorkomt als u regelmatig uw bespanning vernieuwt. Een snaar verliest zijn elasticiteit en dit geeft onnodige trillingen in uw slagarm. Na maximaal 2 jaar is opnieuw bespannen echt nodig!

Mocht u besluiten uw racket opnieuw te laten bespannen, bel mij dan even op ( 0650631494 )en ik zorg ervoor dat uw racket z.s.m. wordt voorzien van een nieuwe bespanning, voor een schappelijke prijs. Doet u dit vooral vóórdat het seizoen begint, want dan start u het seizoen met een zo goed als nieuw racket. Tevens heb ik dan ook nog iets meer tijd om hem snel opnieuw te 
bespannen..

Wilt u tennisballen kopen, loop dan even langs bij de bar. Frank zal er zorg voor dragen dat ze daar op u staan te wachten.


Frank Voorham
Anemonenweg 35
2241 XJ Wassenaar

06-50631494
f.voorham@me.com  Ogenblik a.u.b. ...