Lawn Tennis Club Oud Wassenaar

LTC

Afhangbord

L.T.C. Oud-Wassenaar heeft gekozen voor een elektronisch afhangbord (Jiba-Afhangbord). Met behulp van uw KNLTB ledenpas kunt u banen afhangen. Het touchscreen bedient u door met u vinger op het scherm te tippen. Wanneer u de aanwijzingen op het scherm volgt, wijst het zich voor zich. U kunt alleen afhangen met uw eigen pasje. Veel genoemd voordeel is het eenvoudig handhaven van het baanreglement.
Met een digitaal afhangbord valt nou eenmaal lastig te sjoemelen. Daarnaast heeft de vereniging beter inzicht met betrekking tot de baanbezetting. Heeft u problemen met het afhangen vraag dan hulp aan een ander lid op het park. Blijven de problemen zich voordoen, 
neem dan contact op met de trainers en/of barbeheerders. Meer informatie en uitleg over het afhangbord leest u
hier.

Baanindeling Jeugd/Senioren L.T.C. Oud-Wassenaar klik
hier

Het digitale afhangbord heeft meer te bieden. Thuis of op het werk kun je via de beginpagina van L.T.C. Oud-Wassenaar inloggen op de website www.jiba-afhangbord.nl om bijvoorbeeld de baanbezetting of de ledenlijst te bekijken. 


Hoe ontvang ik een gebruikersnaam & wachtwoord?
Stap 1: Stuur een e-mail naar de ledenadministratie (ltcoudwassenaar@gmail.com) met als onderwerp; Jiba-Afhangbord / Achternaam.
Stap 2: Noteer de namen en e-mail adressen van de gezinsleden die een gebruikersnaam/wachtwoord willen ontvangen.
Stap 3: Klik op verzenden en u krijgt zo snel mogelijk de inloggegevens via e-mail.
 

Ogenblik a.u.b. ...