Lawn Tennis Club Oud Wassenaar

LTC

PR & Communicatie

1) Website
Sinds 2016 heeft L.T.C. Oud-Wassenaar een nieuwe website. De website heeft een zeer belangrijke rol gekregen om alle leden te voorzien van relevante informatie. Het is daarom van belang dat alle informatie op de website helder, overzichtelijk en up-to-date is. De websitebeheerder is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de informatie. De commissies plaatsen zelf informatie op de website, daarbij kunnen ze ondersteuning krijgen van de websitebeheerder. Informatie wordt alleen geplaatst door de websitebeheerder als deze via de betreffende commissie wordt aangeleverd.

E-mail: secretairs.ltcow@gmail.com

2) Scoring & Nieuwsbrieven
Ook de Scoring onttrekt zich niet aan de vooruitgang. In 2013 is het eerste exemplaar van de Glossy-achtige Scoring uitgebracht. Inmiddels wordt de Scoring digitaal gemaakt en naar de leden verstuurd. U kunt ook op de home pagina van de website ook de laatste Scoring openen.

Contactpersonen: secretaris en de sponsorcommissie
E-mail: secretaris.ltcow@gmail.com


3) Sponsoring
Een aantal leden heeft als taak de sponsoring rond de vereniging. Informatie over sponsoring, donaties en reclame mogelijkheden wordt door deze leden gegeven.

Contactpersoon: Paul Geusgens
E-mail: sponsoring.ltcow@gmail.com


4) Foto's
Het schieten van de nodige foto’s op de vele club evenementen van L.T.C. Oud-Wassenaar. Leden kunnen foto’s insturen via onderstaand e-mail adres. Wij selecteren de foto’s van het evenement en plaatsen die op de website.

E-mail: secretaris.ltcow@gmail.com
 

5) Huisstijl
Klik hier voor het logo van L.T.C. Oud-Wassenaar.
Klik
hier voor poster 1 of klik hier voor poster 2.

Ogenblik a.u.b. ...