Lawn Tennis Club Oud Wassenaar

LTC

PR & Communicatie

1) Website
Sinds 2016 heeft L.T.C. Oud-Wassenaar een nieuwe website. De website heeft een zeer belangrijke rol gekregen om alle leden te voorzien van relevante informatie. Het is daarom van belang dat alle informatie op de website helder, overzichtelijk en up-to-date is. De websitebeheerder is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de informatie. De commissies plaatsen zelf informatie op de website, daarbij kunnen ze ondersteuning krijgen van de websitebeheerder. Informatie wordt alleen geplaatst door de websitebeheerder als deze via de betreffende commissie wordt aangeleverd.

E-mail: website.ltcow@gmail.com

2) Scoring & Nieuwsbrieven
Ook de Scoring onttrekt zich niet aan de vooruitgang. In 2013 is het eerste exemplaar van de Glossy-achtige Scoring uitgebracht. Inmiddels wordt overwogen om vanaf 2017 alleen nog maar een digitale scoring uit te brengen. Naast de Scoring ontvangen leden diverse nieuwsbrieven om aandacht te vragen voor evenementen en met nieuws over de vereniging. Suggesties, nieuws en "weetjes" zijn hiervoor van harte welkom!

Contactpersonen: Margot van den Broek & Tim de Lange
E-mail: secretaris.ltcow@gmail.com


3) Facebook
Facebook is een online media platform waar gebruikers met elkaar communiceren en onderwerpen met elkaar delen zoals; ervaringen, foto’s, filmpjes, meningen, ideeën etc. Mede door de enorme groei van Facebook zal L.T.C. Oud-Wassenaar meer gebruik maken van de mogelijkheden die Facebook ons bieden. Waar vroeger de geloofwaardigheid van een mond op mond reputatie voldeed, wordt tegenwoordig meer en meer gedeeld via snelle communicatie mogelijkheden. Klik hier om bevriend te worden met L.T.C. Oud-Wassenaar op Facebook.

4) Sponsoring
Een aantal leden heeft als taak de sponsoring rond de vereniging. Informatie over sponsoring, donaties en reclame mogelijkheden wordt door deze leden gegeven.

Contactpersoon: Paul Geusgens
E-mail: sponsoring.ltcow@gmail.com


5) Foto's
Het schieten van de nodige foto’s op de vele club evenementen van L.T.C. Oud-Wassenaar. Leden kunnen foto’s insturen via onderstaand e-mail adres. Wij selecteren de foto’s van het evenement en plaatsen die op de website.

E-mail: website.ltcow@gmail.com
 

6) Huisstijl
Klik hier voor het logo van L.T.C. Oud-Wassenaar.
Klik
hier voor poster 1 of klik hier voor poster 2.

Ogenblik a.u.b. ...