Lawn Tennis Club Oud Wassenaar

LTC

Trainingen jeugd zomer 2017

De lessen van de jeugd starten weer op 2 april a.s. Neem bij vragen of het doorgeven van wijzigingen contact op met Frank Voorham.

De voorlopige indeling van de lessen voor 2018 vind je hier.

We willen jullie vragen de tijden waarop je bent ingedeeld voor dit seizoen goed te onthouden. Dat wil zeggen: Kom op tijd voor de les, dan hoeft de les niet onderbroken te worden. Wij vragen aan de ouders die hun kind(eren) komen brengen om rekening met de aanvangstijd van de les te houden. Uw kind vindt het zelf toch ook niet leuk om later te beginnen dan de groep? 

Bij heel veel twijfel of de les wel of niet door gaat bij regen, kunt u altijd even bellen naar het clubhuis, telefoon 070-5178504. De tennisbanen zijn vaak eerder droog dan u denkt. Daarnaast zullen wij proberen om ook zoveel mogelijk informatie via de website te gaan geven.

Volgens onze clubregels is witte kleding ook tijdens de training verplicht. Het zou fijn zijn dat wij de kinderen hier niet telkens zelf op aan moeten spreken en verwachten dat ze daarom ook in witte kleding op de training verschijnen. Onder witte kleding vallen ook de sokken! Indien u moeite heeft met het vinden van witte kleding voor u en/of uw kinderen, dan is bij Frank deze kleding volop te koop. De prijzen kunt u elders op de website terug vinden. 

Hartelijk dank voor uw medewerking,

Frank & MennoOgenblik a.u.b. ...