Lawn Tennis Club Oud Wassenaar

LTC

RABObank Jeugd Clubkampioenschappen

RABObank Jeugd Clubkampioenschappen

Vorig jaar hadden we meer dan 110 leden die meededen, een record! De RABObank jeugd clubkampioenschappen worden georganiseerd door het Jeugdbestuur en Frank Voorham. Zij stellen het schema vast waarbij jullie gegarandeerd zijn van een groot aantal spannende wedstrijden. Via toernooi.nl kan je je inschrijven en zien wanneer je moet spelen, maar vanzelfsprekend krijg je ook een uitnodiging voor de te spelen wedstrijden.

Het toernooi wordt afgesloten met de prijsuitreiking en met een High Tea.  We zijn heel benieuwd naar alle mooie taarten en koekjes die jullie gaan bakken! En wie zin heeft blijft natuurlijk daarna gezellig eten met de familie. Weet je nu al dat je dit absoluut niet wilt missen, schrijf je dan vast in via toernooi.nl!


Overige info
De RABObank Jeugd Clubkampioenschappen Singel/Dubbel/ Mixed worden in verschillende leeftijd categorieën georganiseerd. Alle jeugdleden kunnen zich inschrijven voor de categorie behorende bij hun eigen leeftijd of bij een hogere leeftijdscategorie. 

Deelnemers kunnen zich voor maximaal twee categorieën inschrijven. Men mag wel in 3 categorieën inschrijven als de 3e categorie de mixed is. In dit geval mag men dan slechts 1 dagdeel verhindering opgeven gedurende de week.

Bij welke leeftijdscategorie iemand behoort wordt bepaald door de leeftijd die de deelnemer in het betreffende jaar heeft dan wel zal behalen. Bijvoorbeeld: iemand die op 15 december van dit jaar 15 jaar oud wordt moet zich inschrijven in de leeftijdscategorie t/m 17 (ondanks dat deze persoon ten tijde van het kampioenschap nog 14 jaar oud is).
 

Ogenblik a.u.b. ...