Lawn Tennis Club Oud Wassenaar

LTC

Aanmeldingsformulier

Voor het inschrijven bij L.T.C Oud Wassenaar click dan hier op de link.

 

 

*: Moet ingevuld worden

*
*
*
*
RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.
(dd-mm-jjjj)
*
*
*
*
*
*
*
*
*

 

Met het invullen van het inschrijvingsformulier stemt u ook in met het onderstaande. Indien u met één of meer onderdelen van het onderstaande niet wilt instemmen, het vriendelijke verzoek dit via een apart mailtje (ltcoudwassenaar@gmail.com) kenbaar te maken.

 

Toestemmingsverklaring

 

Voor het goed functioneren van onze vereniging willen wij u graag (laten) informeren over de vereniging, sportactiviteiten en dergelijke. Ook willen we speelschema’s, wedstrijduitslagen en soms ook foto’s van u op de clubwebsite en de clubapp plaatsen. Met dit formulier vragen wij u toestemming om ook uw gegevens hiervoor te gebruiken.

 

Met dit formulier geef ik (verder: ondergetekende) L.T.C. Oud Wassenaar (verder: verenging) toestemming om gegevens over mij te verwerken.

 

Ik geef de vereniging toestemming voor de hieronder opgesomde gegevensverwerkingen:

 

 • Publiceren van bijvoorbeeld foto’s van mij op clubwebsite en de clubapp.

   

 • Het opnemen van mijn (pas-, team-)foto:
  □ op de website
  □ in het clubhuis
  □ In de clubapp
  □ het administratiesysteem

   

 • Mijn naam en telefoonnummer via onze afgeschermde website beschikbaar te stellen zodat andere leden mij kunnen benaderen.

   

 • Mij gedurende 25 jaar na beëindiging van mijn lidmaatschap te benaderen voor bijvoorbeeld een reünie of bijzondere gebeurtenis.

 

Mijn toestemming geldt alleen voor de hierboven opgeschreven en beschreven redenen en gegevens. Voor nieuwe gegevensverwerkingen vraagt de vereniging mij opnieuw om toestemming.

 

Ik mag mijn toestemming op elk moment intrekken.


Ogenblik a.u.b. ...