Lawn Tennis Club Oud Wassenaar

LTC

Informatie

Tenniskampen
Hieronder treft u een lijst met organisaties, welke tenniskampen organiseren. Deze lijst is puur informatief en L.T.C. Oud-Wassenaar geeft geen enkel waardeoordeel over deze organisaties. Indien u andere organisaties kent die tenniskampen geven, dan horen wij dit graag van u. Zij zullen dan in bovenstaande lijst worden opgenomen. U kunt de organisaties mailen naar: jeugd.ltcow@gmail.com.

Klik
hier voor de tenniskampen

Toernooien
In het Wedstrijd- en Toernooireglement staan onder andere de bepalingen vermeld met betrekking tot de organisatie van de wedstrijden en toernooien, de soorten wedstrijden, de financiële verplichtingen van een organisator van een toernooi, de spelregels, rustperioden en het aantal partijen dat op één dag gespeeld mag worden.

Klik
hier voor het wedstrijd- en toernooireglement
Klik
hier voor de toernooikalender Den Haag 

KNLTB-ranglijst
Tennissers die tot de internationale top behoren (beste 200 WTA-ranglijst, beste 400 ATP-ranglijst), worden automatisch bovenaan de ranglijst geplaatst. Wanneer u internationaal lager geklasseerd bent of alleen deelneemt aan nationale ranglijsttoernooien, vindt de bepaling van de ranglijstpositie plaats op basis van prestaties in nationale ranglijsttoernooien en een eventuele wereldranglijstpositie. U kunt de KNLTB-ranglijst bekijken en doorzoeken op positie en achternaam. Ook kunt u de resultaten bekijken op basis waarvan de ranglijstpositie van een speler is bepaald en u kunt de ranglijst per categorie downloaden als tekstbestand (openen in Excel).Kies hieronder een categorie en de volledige ranglijst komt in beeld in een nieuw scherm (50 resultaten per pagina).

Herenenkel I Damesenkel I Herendubbel I Damesdubbel

Jeugdranglijst I Veteranenranglijst I Overige ranglijsten

Ogenblik a.u.b. ...