Lawn Tennis Club Oud Wassenaar

LTC

Welkom

U bevindt zich op de website van de tennisvereniging Oud-Wassenaar. Deze website wordt met enige regelmaat geactualiseerd.

Nieuws

Beste leden,

Zoals iedereen inmiddels heeft vernomen, heeft het kabinet verdergaande maatregelen aangekondigd om de toename van besmettingen met Covid-19 zo veel mogelijk te voorkomen. Scholen, horeca gelegenheden en sportclubs gaan vooralsnog dicht tot en met 6 april aanstaande. Van de Gemeente Wassenaar hebben wij als tennisvereniging inmiddels ook het verzoek ontvangen ons hieraan te houden.

Vanzelfsprekend willen wij als bestuur en vereniging onze verantwoordelijk nemen. Dit betekent dat Oud Wassenaar vooralsnog tot en met 6 april gesloten zal blijven en niet op 21 maart haar deuren zal openen. De openingsborrel op 29 maart zal ook niet doorgaan. Kortom, er kan de komende periode niet worden getennist en ook het clubhuis blijft dicht. Een en ander heeft ook gevolgen voor de competitie. Nadere berichten hierover volgen zodra er duidelijkheid komt vanuit de KNLTB.

De Lustrumcommissie zal op een ander moment informatie verschaffen over het lustrumporgramma.

Als bestuur spreken wij tot slot onze dank uit aan alle leden en anderen die vanuit hun beroep of andere positie een belangrijke rol spelen in het beteugelen van deze crisis.

Met vriendelijke groet,

Het Bestuur van Lawn Tennis Club Oud Wassenaar

 

Heb je de KNLTB ClubApp nog niet op je telefoon? Download hem snel en zorg dat je niks mist! Clubnieuws en toernooi-informatie inzien en tennismaatjes zoeken. Dat wil je toch ook vanaf jouw mobiel kunnen?

Vacatures

Wij zoeken enthousiaste leden jong/oud voor diverse vacatures! Neem contact op met het Bestuur of met de Evenementencie.

Wachtwoord vergeten?

Inloggen op de website is niet meer mogelijk. U dient in te loggen via de KNLTB club app. 

Agenda

    Hoofdsponsor

    Overige sponsoren

     


    Ogenblik a.u.b. ...