U bent hier: Home

Home


 

 

Inschrijving open (V)echtparen toernooi zondag 13 september

Inschrijving open Onderlinge damescompetitie Najaarsronde 2015

inschrijving ABNAMRO Jeugdclubkampioenschappen 2015

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

(V)echtparen toernooi zondag 13 september

 

Ja, het gaat er echt van komen! Vorig jaar kwamen jullie er nog wel mee weg om je niet op te geven maar dit jaar gaan de echte paren er werkelijk tegenaan! Geef je op met je eigen man of vrouw, je partner, je serieuze scharrel maar niet met een andere (getrouwde) partner. Inschrijfgeld: € 20,- per paar. 

Aanvang: 11.00 uur 

Gezamenlijke lunch:13.00 uur 

Laatste wedstrijden: 16.00 uur 

Borrel:17.00 uur 

 

Tussen de wedstrijden door wordt er voor lekkere hapjes en drankjes gezorgd. En wat zou het leuk zijn als we na de borrel met zoveel mogelijk blijven eten! We overleggen nog met Ruben over hoe we dat gaan invullen.

 

Stuur een mail naar john.batteram@mantracc.nl en vermeld daarin je speelsterkte en of je blijft eten (op eigen kosten) en met hoeveel. Uiterste inschrijfdatum: woensdag 9 september. 
 
Wij hebben er zin in en we hopen op veel inschrijvingen! 
 
Annemarie Prins & John Batteram 

06-54686198 

 

 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Onderlinge damescompetitie Najaarsronde 2015

 

De onderlinge  damescompetitie biedt de gelegenheid om op een sportieve manier met veel  leden een balletje te slaan, waarbij de gezelligheid voorop staat. 

Indeling vindt plaats in poules op speelsterkte waarbij  de wedstrijden onderling worden afgesproken. Er wordt alleen dubbelspel gespeeld op alle niveaus.

 

Wil je dubbelen maar heb je geen partner? Meld je toch aan en wij proberen een partner te vinden. Ook kun je je aanmelden als reserve, want door blessureleed blijken reserves vaak hard nodig.

Tot  en met dinsdag 1 september kan  worden ingeschreven.

 

De kosten van inschrijving zijn € 5 per persoon.  Inschrijven kan door het sturen van een mail naar . Graag in de mail vermelden je naam, tel.nr., email-adres en bij dubbelen tevens de gegevens van je partner.

Of via de inschrijfformulieren die in het clubhuis liggen. Graag deze deponeren in groene brievenbus.

 

Op ZATERDAG  5 SEPTEMBER tussen 10.00 en 11.00 uur kunnen de wedstrijdschema’s worden opgehaald in het clubhuis. Neem inschrijfgeld en agenda mee om zoveel mogelijk afspraken te kunnen maken.

Tot en met dinsdag 6 okt worden de wedstrijden gespeeld. Op woensdag 7 oktober om 11.00 uur is de feestelijke prijsuitreiking.

Prijzen worden alleen uitgereikt aan de aanwezige prijswinnaars. Wij hopen dat alle deelnemende dames bij deze feestelijke huldiging aanwezig zullen zijn.

 

Groeten van de onderlinge dames cie.,

Inez Coene en Pauline Keunen

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ 

Beste Jeugdleden,


Het is weer zover! De ABN AMRO LUSTRUM JEUGD CLUB KAMPIOENSCHAPPEN starten woensdag 26 augustus en duren tot en met zondag 6 september.

Op zaterdag 5 september is er een gezellige BBQ voor alle deelnemers en de trekking van de Richard Krajicek Foundation Loterij.  Net als vorige jaren belooft het weer een gezellige maar vooral sportieve week te worden. Het Jeugdbestuur heeft er onwijs veel zin in en hoopt dat jullie ook dit jaar weer allemaal meedoen.

Tot op de baan!

 

Sportieve groeten,

Het Jeugdbestuur

Jeroen, Chris, Barbara en Stephanie

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 


 

Met droefheid heeft LTC Oud-Wassenaar kennisgenomen van het overlijden van een van haar leden, op 21 juni 2015, op 74-jarige leeftijd,

 

Drs H.G. van Dijk-Koekoek

Henny

 

Onze gedachten gaan uit naar haar familie. Wij wensen hen alle kracht toe om dit grote verlies te dragen. 

Het bestuur van LTC Oud-Wassenaar

 

 


 

Vacatures

Wij zoeken enthousiaste leden jong/oud voor diverse vacatures! Neem contact op met het Bestuur of met de Evenementencie.

Wachtwoord vergeten?

Leden die hun wachtwoord zijn vergeten vullen bij LOGINNAAM (rechtboven op de website) hun KNLTB nummer in. Laat het vakje WACHTWOORD leeg. Klik vervolgens op: NIEUW WACHTWOORD AANVRAGEN. U krijgt een nieuw scherm te zien. Vul nogmaals uw KNLTB nummer in bij LOGINNAAM. U ontvangt nu per e-mail een nieuw wachtwoord. U kunt dit nieuwe wachtwoord daarna eventueel zelf wijzigen, onder het kopje LOGIN, in een wachtwoord dat voor u gemakkelijk te onthouden is. Thee-leden die niet meer in bezit zijn van het eigen KNLTB nummer kunnen contact opnemen met de ledenadministratie, bij voorkeur per e-mail:

Postadres:

Graag alle communicatie met de Vereniging bij vookeur via email. Wij hebben geen postbus bij het park. Er is wel een postbusadres: Postbus 1064, 2240 BB Wassenaar.


Hoofdsponsor ABN AMRO :


 


Klik hier voor al onze sponsorenTitelInhoud...

 

 

 

Zoek in site:

Loginstatus:

Clubkalender:
« Augustus 2015 »
M D W D V Z Z
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Bestuur
Commissies
Reglementen
Lidmaatschap
Aanmeldingsformulier
Ledenlijst
ALV
PR & Communicatie
Scoring / Nieuwsbrief
Sponsoring
Sponsors
Vacatures
Familieberichten
Winnaars
Evenementenkalender
Kennismaking nieuwe jeugdleden
LTCOW Openingstoernooi
Kennismaking nieuwe seniorleden
Onderlinge Dames Voorjaars Competitie
Rackettrekken Dames
Rackettrekken Senioren Heren
Uitwisseling Marlot
Sluitingstoernooi
Tenniskamp Frank
(V)echtparen toernooi
Commissiebedankdag
Laddercompetitie
Informatie
Nieuws Junioren
Nieuws Senioren
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Zaterdag
Zondag Junioren
Zondag Senioren
Nieuws
Informatie
Trainers
Zomertraining 2015 jeugd en senioren
Competitietraining
Clinics
Kleding / Rackets
Informatie
ABN AMRO Jeugd Clubkampioenschappen
Senioren Clubkampioenschappen
Open Toernooi
Slottoernooi
Historie
Routebeschrijving
Banen
Afhangbord
Tuin
Beheerders
EHBO
Login
Logout
Wachtwoord wijzigen
Nieuw wachtwoord aanvragen