U bent hier: Home

Home


 

 

 


 


 

 

Met het hijsen van de vlag tijdens de openingsborrel is het nieuwe seizoen nu echt van start. En nu maar duimen voor een sportief lustrum jaar met vele zonnige dagen. Helaas ging het openingstoernooi niet door wegens de weersomstandigheden. Maar we gaan kijken of we een lustrum familietoernooi in het schema kunnen zetten. Echter, de komst van Richard Krajicek naar de openingsborrel en de gezellige Dixieland muziek maakten veel goed. Deze week beginnen de tennislessen weer. De indelingen hangen op het bord in het clubhuis en staan op de website. Ook de competitie barst weer los. Komende weken starten eveneens de Dames Onderlinge en het rackettrekken voor dames en heren. Kijk op de evenementenkalender voor de begintijden en let op de nieuwsbrief.


 

 

Onderlinge damescompetitie

Voorjaarsronde

 

De onderlinge  damescompetitie biedt de gelegenheid om op een sportieve manier met veel  leden een balletje te slaan, waarbij de gezelligheid voorop staat. 

Indeling vindt plaats in poules op speelsterkte waarbij  de wedstrijden (5à 6) onderling worden afgesproken. Er wordt zowel enkel- als dubbelspel gespeeld op alle niveaus.

Wil je dubbelen maar heb je geen partner? Meld je toch aan en wij proberen een partner te vinden. Ook kun je je aanmelden als reserve, want door blessureleed blijken reserves vaak hard nodig.

Tot  en met  vrijdag 10 april  kan  worden ingeschreven.

 

De kosten van inschrijving zijn € 5 per persoon.  Inschrijven kan door het sturen van een mail naar odc.ltcow@gmail.com. Graag in de mail vermelden je naam, tel.nr., email-adres en bij dubbelen tevens de gegevens van je partner.

Op woensdag  15 april tussen 11.00 en 12.00 uur kunnen de wedstrijdschema’s worden opgehaald in het clubhuis. Neem inschrijfgeld en agenda mee om zoveel mogelijk afspraken te kunnen maken.

Tot en met dinsdag 7 juli worden de wedstrijden gespeeld. Op woensdag 8 juli  om 11.00 uur is de feestelijke prijsuitreiking.

Prijzen worden alleen uitgereikt aan de aanwezige prijswinnaars. Wij hopen dat alle deelnemende dames bij deze feestelijke huldiging aanwezig zullen zijn.

 

Met sportieve groet,

De onderlinge dames cie.

Inez Coene en Pauline Keunen


 

Vacatures

Wij zoeken enthousiaste leden jong/oud voor diverse vacatures! Neem contact op met het Bestuur of met de Evenementencie.

Wachtwoord vergeten?

Leden die hun wachtwoord zijn vergeten vullen bij LOGINNAAM (rechtboven op de website) hun KNLTB nummer in. Laat het vakje WACHTWOORD leeg. Klik vervolgens op: NIEUW WACHTWOORD AANVRAGEN. U krijgt een nieuw scherm te zien. Vul nogmaals uw KNLTB nummer in bij LOGINNAAM. U ontvangt nu per e-mail een nieuw wachtwoord. U kunt dit nieuwe wachtwoord daarna eventueel zelf wijzigen, onder het kopje LOGIN, in een wachtwoord dat voor u gemakkelijk te onthouden is. Thee-leden die niet meer in bezit zijn van het eigen KNLTB nummer kunnen contact opnemen met de ledenadministratie, bij voorkeur per e-mail:

Postadres:

Graag alle communicatie met de Vereniging bij vookeur via email. Wij hebben geen postbus bij het park. Er is wel een postbusadres: Postbus 1064, 2240 BB Wassenaar.


Hoofdsponsor ABN AMRO :


 


Klik hier voor al onze sponsorenTitelInhoud...

 

 

 

Zoek in site:

Loginstatus:

Clubkalender:
« April 2015 »
M D W D V Z Z
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

Bestuur
Commissies
Reglementen
Lidmaatschap
Aanmeldingsformulier
Ledenlijst
ALV
PR & Communicatie
Scoring / Nieuwsbrief
Sponsoring
Sponsors
Vacatures
Familieberichten
Winnaars
Evenementenkalender
Kennismaking nieuwe jeugdleden
LTCOW Openingstoernooi
Kennismaking nieuwe seniorleden
Onderlinge Dames Voorjaars Competitie
Rackettrekken Dames
Rackettrekken Senioren Heren
Uitwisseling Marlot
Sluitingstoernooi
Tenniskamp Frank
(V)echtparen toernooi
Commissiebedankdag
Laddercompetitie
Informatie
Nieuws Junioren
Nieuws Senioren
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Zaterdag
Zondag Junioren
Zondag Senioren
Nieuws
Informatie
Trainers
Zomertraining 2015 jeugd en senioren
Competitietraining
Clinics
Kleding / Rackets
Informatie
ABN AMRO Jeugd Clubkampioenschappen
Senioren Clubkampioenschappen
Open Toernooi
Slottoernooi
Historie
Routebeschrijving
Banen
Afhangbord
Tuin
Beheerders
EHBO
Login
Logout
Wachtwoord wijzigen
Nieuw wachtwoord aanvragen